HEALTH

 Gezondheid is ons grootste goed 

Gezondheid is dat wat we vanzelfsprekend vinden zolang het er is. Overkomt je een gebeurtenis welke invloed heeft op je mentale of fysieke staat, dan verkeer je vaak in onbalans. Wij willen graag in onze studio de mogelijkheid bieden om regulier en alternatieve zorg met elkaar te verbinden, en je helpen om deze onbalans te herstellen. Een holistische visie, die de mens integraal benaderd en ondersteunt, past hierbij.

“Het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven“ (Huber M. et al, 2011)*. Deze definitie gaat niet uit van ziekte, maar van functioneren, kwaliteit van leven en een holistisch mensbeeld.  Fysieke, mentale en sociale staat vormen hierin één geheel. Mocht je interesse naar een van deze therapieën uitgaan, dan kun je hieronder de contact gegevens vinden.

* Hubert M. et al, 2011; "how should we define health".

Coachings Traject

Coachings Traject 

Je bent lusteloos, moe, overprikkeld. Als een roerloos schip dwaal je door je leven en de energie is op! Misschien heb je al besloten in overleg met je huisarts of therapeut om rust te nemen van je werk. Om na te denken, te voelen en weer af te stemmen op jezelf. Sarah kan je hierbij helpen. Door in een intensief traject te stappen, neem je de beslissing om weer aan het roer te staan van je eigen leven. 
Het traject duurt minimaal 6 weken tot onbepaalde tijd (in overleg). We kunnen intensieve gesprekken combineren met lichaamswerk. Dit kan variëren van Yin Yoga, Sabaaydi massage, Ademsessies, Meditatie en Coaching. 
Het doel van dit traject is dat je weer mag leren JOUW leven te leiden. Je gaat ervaren hoe het is om inspanning af te wisselen met ontspanning. Het herkennen van spanning en hoe om te gaan met de uitdagingen die het leven je op dit moment biedt?
Je werkt aan je bewustzijn en komt daardoor weer volledig in je eigen kracht te staan.
De begeleiding van Sarah is kalm, soms confronterend, doelmatig en authentiek.
Ze heeft diversen opleidingen gevolgd in Coaching, Yoga, Meditatie en Massage.
Haar werkverleden als manager van grote teams komt van pas om talloze trainings technieken te gebruiken die eenieder past. Maar uiteindelijk draait alles om vertrouwen en geloof in jezelf. Afstemmen op jouw authentieke zelf, daar wil Sarah je graag bij helpen.
Neem contact op voor meer informatie met info@floowstudio.nl.

 
Sabaaydi Masssage

Sabaaydi massage

Sabaaydi is afgeleid van de Thaise term Sawaaydi, wat betekent: “ik wens je geluk, gezondheid en een goed leven”. De massage werkt ontspannend  voor lichaam en geest. oa dmv de kruidenstempels. Dit zijn zakjes met kruiden die in een witte doek gebundeld zijn en aan de bovenkant dicht gebonden met een touwtje. Met de voorverwarmde stempels wordt de rug gemasseerd. Tijdens de kruidenstempelmassage komen de werkzame stoffen uit de verwarmde en vochtige kruiden vrij die zorgen voor onder andere een intensieve dieptereiniging. Door het openen van de poriën kunnen afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd. Het kruidenmengsel heeft een heilzame werking voor de spijsvertering en bevordert de algehele weerstand. Deze heerlijk geurende, therapeutische kruidenstempel massage helpt bijzonder goed tegen stress en brengt je geest en lichaam weer in balans. Sarah geeft met veel aandacht deze vorm van massage die ze als tweede generatie heeft overgenomen van haar moeder. De massages kunnen therapeutisch worden ingezet bij verwerking van trauma, stress reliëf, herstel van ziekte en burn-out. 
Duur: 90 minuten (incl. intake, eindontspanning en kruidenthee)
Prijs: €60,00 incl. per 75min (vanaf 1 juli 2021)
Afspraak maken? Mail naar info@floowstudio.nl.

Prive Yoga

Prive Yoga

Een privé yogales die voor jou op maat is gemaakt, afgestemd op jouw wensen en behoeften, in een veilige en rustige omgeving. En dat op een moment wanneer het jou uitkomt en voor jou goed voelt.
De functionele privé yogalessen bevorderen innerlijke rust en zorgen voor meer balans in je leven. Balans in inspanning en ontspanning, beweging en rust, in yin en yang. Sarah neemt je mee op jouw persoonlijke reis waarbij je connectie maakt met jezelf. Door het beoefenen van privé yoga op een ontspannen manier worden fysieke, mentale én spirituele aspecten gestimuleerd. Denk aan toename van spierkracht en flexibiliteit, een betere nachtrust, meer energie en focus, een diepere verbinding tussen lichaam en geest waardoor je bewustere keuzes maakt. Maar ook als je wilt starten met yoga en eerst de basis uitleg wilt ervaren, of je hebt een fysieke uitdaging waarbij je eerst ondersteuning en begeleiding nodig hebt, dan meer dan welkom.

Duur: 60 minuten
Prijs: €45,- incl. per uur

Afspraak maken? Mail naar info@floowstudio.nl

Natuurlijk Esther

Acupunctuur

Esther is een ervaren acupuncturist in Midden Limburg. Met drie praktijken verdeeld over Limburg weet ze veel cliënten met uiteenlopende klachten te behandelen. 
Chronische ziektebeelden, mentale problematiek, overgangsklachten, hooikoorts, piekeren, burn-out klachten etc. Haar brede ervaring in acupunctuur, bio resonantie en natuurgeneeswijzen zet ze hiervoor in. Het pad naar gezondheid is voor iedereen natuurlijk anders. Ze werkt graag samen met de reguliere zorg, want -zoals ze zelf ervaren heeft- kan acupunctuur heel goed naast de reguliere Westerse medicatie zijn werking doen, sterker nog, wetenschappelijke onderzoeken en haar ervaring wijzen uit dat Oosterse en Westerse geneeswijzen mekaar zelfs versterken. Samen met acupunctuur, natuurgeneeswijzen, haar kennis en eigen ervaring zorgt ze in ieder geval voor meer balans en energie in jou leven. Esther biedt een gratis tien minuten gesprek aan en samen kijk je dan of er behoefte is aan een vervolg afspraak. Ze is een aantal vrijdagen in de studio aanwezig  voor haar behandelingen. en wel de volgende data: 21 Mei, 25 Juni, 30 Juli, 27 Aug, 24 Sept 2021. Je kunt contact met haar opnemen via mail of telefoonnummer. De gegevens zijn te vinden op de website.
www.natuurlijkesther.nl

helse liefde        |     0-100 Coaching 

Carla stals

Ontzettend trots zijn we dat Carla met haar prachtige bedrijf een plek heeft gevonden in onze studio. Door haar enthousiaste, gedreven en betrokken manier van werken gaat ze door, daar waar anderen kunnen stoppen. In de veelzijdigheid van haar werkzaamheden komen haar cliënten en klanten helemaal tot hun recht.
"In verbinding met jezelf en met de ander...
Vanuit het hart zien en gezien worden...
Op eigen grond staan en verankerd zijn
en koers bepalen" zijn sleutelwoorden in therapie, training en coaching. Carla is eigenaar van Training en Coaching 0-100 en expertisebureau Helse Liefde. Ze verzorgd samen met een aantal collega-professionals prachtige en inspirerende trainingen voor professionals en oudergroepen in de studio, maar geeft ook gerichte hulp 1 op 1. De rode draad in haar werk is: Verbindend Gezag & Geweldloos Verzet, (Nieuwe Autoriteit), Contextuele benadering, Systemisch werken, Oplossingsgerichte benadering en werken rondom Gehechtheid, Trauma en Veerkracht.
Helse Liefde biedt preventie, training en hulpverlening aan slachtoffers van loverboyproblematiek en mensenhandel.
Je kunt op beide websites een indruk krijgen van haar professionele aanpak in deze tak van zorg of neem contact op voor een afspraak. Ze maakt graag kennis met je!
www.0-100.eu
www.helseliefde.nl


Websitehttps://www.helseliefde.nl/IndustryNon-profit Organization ManagementCompany size2-10 employees3 on LinkedIn
Includes members with current employer listed as Expertisebureau Helse Liefde, including part-time roles.
Headquarters

2-GLOW natuurgeneeskunde

2-GLOW 


Natuurgeneeskundige praktijk 2-Glow is opgericht in het voorjaar van 2017 door Terry Jiskoot.
Zij is gecertificeerd natuurgeneeskundige therapeut en ze is deze praktijk gestart vanuit de overtuiging dat we meer mogen gaan luisteren naar ons lichaam en ons gevoel. We leven in een hectische tijd waarin er veel gevraagd wordt van ons allemaal. Dit leidt helaas vaak tot allerlei fysieke en/of mentale klachten.
Bij 2-Glow kijken we naar de complete mens en vooral naar zijn of haar behoefte. Een natuurgeneeskundige heeft een toolkit tot zijn of haar beschikking waarmee er ingespeeld kan worden op verschillende aspecten van ons welzijn. Behandelingen kunnen klachtgericht plaatsvinden maar zijn ook preventief prima in te zetten om in balans te blijven. Terry werkt oa met de biotensor, de bioresonantie, diversen massages, Bachbloesems, Schussler zouten en nog veel meer. Kijk op haar site voor meer informatie of neem contact op voor een afspraak.
https://twoglow.jimdo.com
 2-Glow werkt zowel met volwassenen als met kinderen.
De doelstelling van 2-Glow is dat jij jezelf kunt laten stralen!

 

thaise yogamassage  |     ellis franssen

thaise yogamassage

Ben je klaar met stress gerelateerde klachten? Heb je (chronische) klachten? Of heb je behoefte aan diepe ontspanning? Met deze massage ontstaan in Thailand, brengt Ellis je letterlijk ‘in beweging’. Blokkades en opgehoopte spanning worden opgeheven en je energie gaat weer stromen. Ellis is gediplomeerd massagetherapeut, opgeleid bij Thai Dee, hét opleidingsinstituut voor Thaise yogamassage. De massage werkt preventief en therapeutisch bij allerlei (chronische) klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten en -blessures, hoofdpijn, vermoeidheid, stress en spanningsklachten en stijfheid. Ook tijdens de zwangerschap kan een Thaise yogamassage, afgestemd op het zwangere lichaam deze bijzondere en intensieve periode ondersteunen. De massage vindt plaats op een speciale mat op de grond of op een massagestoel, over de kleding heen. Strekkingen, massage en acupressuur in vloeiende, doorgaande bewegingen activeren het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Afspraak maken?
Neem contact op met Ellis via ellis_franssen@hotmail.com of 06-83236860
Tarieven:
-Preventieve massage of zwangerschapsmassage, gericht op ontspanning:
€ 60,00 (60 minuten) € 75,00 (90 minuten)
-Thaise stoelmassage, gericht op nek, schouders en rug € 25,00 (30 minuten)
-Therapeutisch massage: Tijdens een intake brengen we samen jouw situatie in kaart. In de vervolgbehandelingen gaan we de diepte in en aan de slag om jouw klacht te verhelpen/verminderen met als doel dat jezelf weer op eigen kracht verder kan.
Voor meer info, vraag Ellis!