COACHING

persoonlijk coachtraject

Authenticiteit

Authenticiteit verwijst naar de kwaliteit van echt, origineel en waarachtig zijn, zowel naar jezelf als naar je oorsprong.  In dit coachtraject krijg je maatwerk op wie je wilt zijn, ECHT wilt zijn. Terug naar jou authentieke kern en niet het verhaal wat je al jarenlang in stand houdt. In dit unieke Persoonlijke coachtraject verbinden we hoofd, hart en lijf. Weten wie je bent – je kwaliteiten, je waarden en je drive. Naar jouw next level. In evenwicht. Doen wat je graag doet. Dat maakt authentiek en krachtig.
Een authentiek persoon is trouw aan zichzelf. Niet door vast te houden aan overtuigingen, maar juist door eerlijk naar zichzelf te kijken. Naar de sterke en zwakke punten. En door experimenteren, ervaren en loslaten zijn ware zelf verder te ontwikkelen in een continue proces.
In verbinding met de ander én jezelf waarbij je de verantwoordelijkheid neemt voor je gevoelens en daden en ook doet wat echt belangrijk voor je is.
Authenticiteit en geluk zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. 

Heb je interesse in een gesprek? Stuur dan een mail naar info@floowstudio.nl

Inhoud traject

Het traject is zo opgebouwd, dat we een reis maken in jouw wereld, jouw systeem, jouw wijsheid. We gaan van van binnen naar buiten. We luisteren naar de taal van het lichaamsbewustzijn. We reizen via emotionele en mentale reflectie naar jouw verlangen en komen uit bij wat jou drijft. Waar sta je voor? Wat heb je in de wereld te brengen? En wat kan jij nu aanpakken in jouw leven? 
Je werkt aan je bewustzijn. Je bewust worden van de gedachten die je leven beïnvloeden en hoe de gedachten in je geest bepalen hoe je tegen het leven aankijkt. Echter, jij bent NIET jou gedachten.
Je zit vaak vast in een bepaald denkpatroon. Het doorbreken van dat patroon en bewust worden wie je in werkelijkheid bent, wat je denkt en voelt, leidt tot een groter inzicht en een positieve verandering in het leven. Zichtbaar zal je groeien, voelbaar zul je veranderen. Dit zal leiden tot meer impact en autoriteit. 

Thema's 

Kracht van
Authentiek coachen

Zuiver bewustzijn.

Transformatie.

Lichaamsbewustzijn.

Innerlijke ruimte.

Puur waarnemen.


Wat brengt het jou..

*Authenticiteit. Je komt dichter bij wie je bent. Hoe authentieker je leeft, hoe beter je in staat bent naar je eigen waarden te leven. Dit is de basis voor een diepgaander en oprechter leven met meer verbindende relaties.
*Verdieping. Helder bewustzijn, ongehinderd door negatieve gedachten. Je hoeft niet ver te zoeken: de kern ervan dragen we in onszelf. De invloed van je eigen achtergrond, je gedragspatronen en het effect daarvan op anderen. dat effect zal voelbaar zijn in je naaste kringen. denk aan werk, gezin en sociaal leven.
*Transformatie. Je realiseert je dat de antwoorden in jezelf te vinden zijn. Door dit besef ben je beter in staat dicht bij jezelf te blijven en daardoor de juiste plek in te nemen. Je gaat door verschillende fasen. Processen waar je verstandelijk soms niet bij kunt. Je bewustzijn wordt uitgedaagd en opgerekt.  No way back ;)

Je hoeft het niet altijd alleen te doen. Dus samen gaan we op zoek naar jou Authentieke ik, YOUR TRUE SELF!
Vanuit en oordeelvrije ruimte, kijk ik mee naar jou belevingswereld, je overtuigingen, systemische verbindingen en patronen. Oude overtuigingen bevragen en transformeren naar iets nieuws. Door middel van gesprekken gaan we dieper naar jou essentie. Ook kan ik lichaamswerk inzetten om jou te helpen ontspannen, denk aan meditatie, yoga en een helende massage. 

Ik ben opgeleid tot professioneel coach op HBO niveau, al 15 jaar mag ik mensen coachen en begeleiden. Op het gebeid van lichaamswerk beheers ik diverse yogastijlen, met Yin Yoga als expertise (500hrs). Meditatie, ademwerk, massage en systemisch werk zet ik in als extra expertise.

Een eerste kennismaking van 30 minuten is gratis. We brengen in kaart wat je nodig hebt en maken van hieruit verdere stappen.

aanbod