wie vind je er nog meer

 Gezondheid is ons grootste goed!

Kijk snel hieronder naar al het goeds wat Floow Studio nog meer te bieden heeft

Gezondheid is dat wat we vanzelfsprekend vinden zolang het er is. Overkomt je een gebeurtenis welke invloed heeft op je mentale of fysieke staat, dan verkeer je vaak in onbalans. Wij willen graag in onze studio de mogelijkheid bieden om regulier en alternatieve zorg met elkaar te verbinden, en je helpen om deze onbalans te herstellen. Een holistische visie, die de mens integraal benaderd en ondersteunt, past hierbij.

“Het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven“ (Huber M. et al, 2011)*. Deze definitie gaat niet uit van ziekte, maar van functioneren, kwaliteit van leven en een holistisch mensbeeld.  Fysieke, mentale en sociale staat vormen hierin één geheel. Mocht je interesse naar een van deze therapieën uitgaan, dan kun je hieronder de contact gegevens vinden.

* Hubert M. et al, 2011; "how should we define health".

Natuurlijk Esther --esther hendrix

Acupunctuur

Esther is een ervaren acupuncturist in Midden Limburg. Met drie praktijken verdeeld over Limburg weet ze veel cliënten met uiteenlopende klachten te behandelen. 
Chronische ziektebeelden, mentale problematiek, overgangsklachten, hooikoorts, piekeren, burn-out klachten etc. Haar brede ervaring in acupunctuur, bio resonantie en natuurgeneeswijzen zet ze hiervoor in. Het pad naar gezondheid is voor iedereen natuurlijk anders. Ze werkt graag samen met de reguliere zorg, want -zoals ze zelf ervaren heeft- kan acupunctuur heel goed naast de reguliere Westerse medicatie zijn werking doen, sterker nog, wetenschappelijke onderzoeken en haar ervaring wijzen uit dat Oosterse en Westerse geneeswijzen mekaar zelfs versterken. Samen met acupunctuur, natuurgeneeswijzen, haar kennis en eigen ervaring zorgt ze in ieder geval voor meer balans en energie in jou leven. Esther biedt een gratis tien minuten gesprek aan en samen kijk je dan of er behoefte is aan een vervolg afspraak. Ze is een aantal vrijdagen in de studio aanwezig  voor haar behandelingen. en wel de volgende data: 21 Mei, 25 Juni, 30 Juli, 27 Aug, 24 Sept 2021. Je kunt contact met haar opnemen via mail of telefoonnummer. De gegevens zijn te vinden op de website.
www.natuurlijkesther.nl

2-GLOW  NATUURGENEESKUNDE --- TERRY HOUBEN

2-GLOW


Natuurgeneeskundige praktijk 2-Glow is opgericht in het voorjaar van 2017 door Terry Jiskoot.
Zij is gecertificeerd natuurgeneeskundige therapeut en ze is deze praktijk gestart vanuit de overtuiging dat we meer mogen gaan luisteren naar ons lichaam en ons gevoel. We leven in een hectische tijd waarin er veel gevraagd wordt van ons allemaal. Dit leidt helaas vaak tot allerlei fysieke en/of mentale klachten.
Bij 2-Glow kijken we naar de complete mens en vooral naar zijn of haar behoefte. Een natuurgeneeskundige heeft een toolkit tot zijn of haar beschikking waarmee er ingespeeld kan worden op verschillende aspecten van ons welzijn. Behandelingen kunnen klachtgericht plaatsvinden maar zijn ook preventief prima in te zetten om in balans te blijven. Terry werkt oa met de biotensor, de bioresonantie, diversen massages, Bachbloesems, Schussler zouten en nog veel meer. Kijk op haar site voor meer informatie of neem contact op voor een afspraak.
https://twoglow.jimdo.com
 2-Glow werkt zowel met volwassenen als met kinderen.
De doelstelling van 2-Glow is dat jij jezelf kunt laten stralen!
sonja van ekris ---  ACCES CONSCIOUSNESS

ACCES bARS 


Access Bars is een zachte, hands-on modaliteit. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke "bars-punten" en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars sessie raakt een practitioner deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten.
Stel je voor dat iemand op een knop zou kunnen drukken en die stem in je hoofd stil zet die jou vertelt dat je niet goed genoeg bent of dat je niet kunt bereiken waar je van droomt? Alle beperkingen die je in je leven creëert, zijn verbonden met je gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen erover. Raak de bars punten licht aan en je begint dat op te ruimen wat opgesloten zit, datgene wat ervoor zorgt dat je niet kunt geloven dat je het leven kunt hebben waarvan je altijd hebt geweten dat het mogelijk is. Ontvangen is één van de levensveranderende onderdelen die bij elke Access Bars-sessie op natuurlijke wijze plaatsvinden.
Voor het maken van een afspraak: Sonja van Ekris, email: sonjavanekris@outlook.com
telefoonnummer: 06-36190953  www.sonjavanekris.com


 

thaise yogamassage --ellis franssen

Thaise yogamassage

Heb je stress gerelateerde of (chronische) klachten? Of heb je behoefte aan diepe ontspanning? Met een Thaise massage brengt Ellis je letterlijk ‘in beweging’. Blokkades en opgehoopte spanning worden opgeheven en je energie gaat weer stromen.
Ellis is sinds 2019 gediplomeerd massagetherapeut en docent bij FLOOW Health Opleidingen. Haar massage opleiding volgde ze bij Thai Dee, hét opleidingsinstituut voor Thaise yogamassage. Daarna heeft ze zich verder gespecialiseerd in Thaise massages, zoals kruidenstempel, voetreflex, stoelmassage, trauma release, zwangerschapsmassage, en Osteothai (combinatie van osteopathie en Thaise yogamassage).
Thaise massages werken preventief en therapeutisch bij (chronische) klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten en -blessures, hoofdpijn, vermoeidheid, stress en spanningsklachten en stijfheid. Een Thaise yogamassage is een dynamische massage. Deze vindt plaats op een speciale mat op de grond of op een massagestoel, over de kleding heen. Strekkingen, massage en acupressuur in vloeiende, doorgaande bewegingen activeren het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Bij een Thaise kruidenstempel en voetreflexmassage lig je op een massagetafel. Daarbij wordt gebruik gemaakt van olie.
Ben je geïnteresseerd? Bel of mail voor meer informatie, tarieven of het maken van een afspraak: ellis_franssen@hotmail.com of 06-83236860.
Een lijst met tarieven vindt je ook bij FLOOW.

massages en natuurlijke huidverzorging

NOVA Beauty and Wellness

Vanaf 1 november is Mireille Huijskens aangesloten bij FLOOW en zal zij ons team verder aanvullen. Haar bedrijf NOVA Beauty and Wellness heeft een focus op massage en schoonheidsbehandelingen. Mireille ontvangt je graag bij ons in een ontspannen en persoonlijke sfeer. 

NOVA heeft als kernwaarde respect voor de natuur en voor jouw huid. Daarom wordt er uitsluitend met natuurlijke en biologische producten en oliën gewerkt. Door de hoge concentratie en de goede opname van de producten wordt de huid verbeterd, zonder agressieve behandelingen, methodes of apparatuur.

NOVA staat voor een moment van PUUR RELAX, om te ontspannen, of nog mooier gemaakt te worden. PUUR omdat er tijdens de gezichtsbehandeling wordt gewerkt  met S.P.A., een merk op basis van aromatherapie. Alle producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere etherische oliën, plantenoliën en plantextracten. Wist je dat etherische oliën vrijwel de enige werkstoffen zijn die direct door alle huidlagen dringen? RELAX omdat masseren vanuit het hart wordt gegeven. Je kunt bij NOVA terecht voor een ontspannings-, hotstone of Sabaaydi kruidenstempelmassage.

Voor informatie of afspraken check https://www.novabiobeauty.nl/ of stuur een bericht op nummer: 06-43758181

energetisch tehrapeut--kim golsteijn

Uit de Knoop met Kim, Energetisch therapeut

Iedereen heeft het wel eens nodig een aanwijzing in de goede richting te krijgen. Ruimte voor het emotionele, fysieke en mentale, voor eigen keuzes en identiteit is heilzaam. Vanuit de overtuiging dat oprechte aandacht en medeogen heilzaam is, ben ik na een "eigen in de knoop" ervaring, de weg in geslagen als zelfstandig energetisch therapeut. 
In mijn werkwijze stem ik samen met jou en mijn intuitie, kennis en kunde af om een op maat gemaakt plan te maken. Ik maak van diverse methodieken gebruik (o.a. gespreksvoering, intuitieve massage, energetische therapie)
Voel jij een knoop in je maag of ergens anders in je lijf? Zit je met jezelf in de knoop? Lukt het maar niet om die knopen door te hakken? 
Dan ben je bij Kim aan het juiste adres!
je bent van HARTe welkom!

Neem contact op met Kim om een afspraak te maken voor een behandeling bij FLOOW studio.
(individuele behandelingen komen voor een vergoeding aan aanmerking) 

Meer informatie:
www.kimgolsteijn.nl
06-40158459