wie vind je er nog meer

 Gezondheid is ons grootste goed!

Kijk snel hieronder naar al het goeds wat Floow Studio nog meer te bieden heeft

Gezondheid is dat wat we vanzelfsprekend vinden zolang het er is. Overkomt je een gebeurtenis welke invloed heeft op je mentale of fysieke staat, dan verkeer je vaak in onbalans. Wij willen graag in onze studio de mogelijkheid bieden om regulier en alternatieve zorg met elkaar te verbinden, en je helpen om deze onbalans te herstellen. Een holistische visie, die de mens integraal benaderd en ondersteunt, past hierbij.

“Het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven“ (Huber M. et al, 2011)*. Deze definitie gaat niet uit van ziekte, maar van functioneren, kwaliteit van leven en een holistisch mensbeeld.  Fysieke, mentale en sociale staat vormen hierin één geheel. Mocht je interesse naar een van deze therapieën uitgaan, dan kun je hieronder de contact gegevens vinden.

* Hubert M. et al, 2011; "how should we define health".

Natuurlijk Esther

Acupunctuur

Esther is een ervaren acupuncturist in Midden Limburg. Met drie praktijken verdeeld over Limburg weet ze veel cliënten met uiteenlopende klachten te behandelen. 
Chronische ziektebeelden, mentale problematiek, overgangsklachten, hooikoorts, piekeren, burn-out klachten etc. Haar brede ervaring in acupunctuur, bio resonantie en natuurgeneeswijzen zet ze hiervoor in. Het pad naar gezondheid is voor iedereen natuurlijk anders. Ze werkt graag samen met de reguliere zorg, want -zoals ze zelf ervaren heeft- kan acupunctuur heel goed naast de reguliere Westerse medicatie zijn werking doen, sterker nog, wetenschappelijke onderzoeken en haar ervaring wijzen uit dat Oosterse en Westerse geneeswijzen mekaar zelfs versterken. Samen met acupunctuur, natuurgeneeswijzen, haar kennis en eigen ervaring zorgt ze in ieder geval voor meer balans en energie in jou leven. Esther biedt een gratis tien minuten gesprek aan en samen kijk je dan of er behoefte is aan een vervolg afspraak. Ze is een aantal vrijdagen in de studio aanwezig  voor haar behandelingen. en wel de volgende data: 21 Mei, 25 Juni, 30 Juli, 27 Aug, 24 Sept 2021. Je kunt contact met haar opnemen via mail of telefoonnummer. De gegevens zijn te vinden op de website.
www.natuurlijkesther.nl

helse liefde        |     0-100 Coaching 

Carla stals

Ontzettend trots zijn we dat Carla met haar prachtige bedrijf een plek heeft gevonden in onze studio. Door haar enthousiaste, gedreven en betrokken manier van werken gaat ze door, daar waar anderen kunnen stoppen. In de veelzijdigheid van haar werkzaamheden komen haar cliënten en klanten helemaal tot hun recht.
"In verbinding met jezelf en met de ander...
Vanuit het hart zien en gezien worden...
Op eigen grond staan en verankerd zijn
en koers bepalen" zijn sleutelwoorden in therapie, training en coaching. Carla is eigenaar van Training en Coaching 0-100 en expertisebureau Helse Liefde. Ze verzorgd samen met een aantal collega-professionals prachtige en inspirerende trainingen voor professionals en oudergroepen in de studio, maar geeft ook gerichte hulp 1 op 1. De rode draad in haar werk is: Verbindend Gezag & Geweldloos Verzet, (Nieuwe Autoriteit), Contextuele benadering, Systemisch werken, Oplossingsgerichte benadering en werken rondom Gehechtheid, Trauma en Veerkracht.
Helse Liefde biedt preventie, training en hulpverlening aan slachtoffers van loverboyproblematiek en mensenhandel.
Je kunt op beide websites een indruk krijgen van haar professionele aanpak in deze tak van zorg of neem contact op voor een afspraak. Ze maakt graag kennis met je!
www.0-100.eu
www.helseliefde.nl


Websitehttps://www.helseliefde.nl/IndustryNon-profit Organization ManagementCompany size2-10 employees3 on LinkedIn
Includes members with current employer listed as Expertisebureau Helse Liefde, including part-time roles.
Headquarters

2-GLOW natuurgeneeskunde

2-GLOW 


Natuurgeneeskundige praktijk 2-Glow is opgericht in het voorjaar van 2017 door Terry Jiskoot.
Zij is gecertificeerd natuurgeneeskundige therapeut en ze is deze praktijk gestart vanuit de overtuiging dat we meer mogen gaan luisteren naar ons lichaam en ons gevoel. We leven in een hectische tijd waarin er veel gevraagd wordt van ons allemaal. Dit leidt helaas vaak tot allerlei fysieke en/of mentale klachten.
Bij 2-Glow kijken we naar de complete mens en vooral naar zijn of haar behoefte. Een natuurgeneeskundige heeft een toolkit tot zijn of haar beschikking waarmee er ingespeeld kan worden op verschillende aspecten van ons welzijn. Behandelingen kunnen klachtgericht plaatsvinden maar zijn ook preventief prima in te zetten om in balans te blijven. Terry werkt oa met de biotensor, de bioresonantie, diversen massages, Bachbloesems, Schussler zouten en nog veel meer. Kijk op haar site voor meer informatie of neem contact op voor een afspraak.
https://twoglow.jimdo.com
 2-Glow werkt zowel met volwassenen als met kinderen.
De doelstelling van 2-Glow is dat jij jezelf kunt laten stralen!

 

thaise yogamassage  |     ellis franssen

Thaise yogamassage

Ben je klaar met stress gerelateerde klachten? Heb je (chronische) klachten? Of heb je behoefte aan diepe ontspanning? Met deze massage ontstaan in Thailand, brengt Ellis je letterlijk ‘in beweging’. Blokkades en opgehoopte spanning worden opgeheven en je energie gaat weer stromen. Ellis is gediplomeerd massagetherapeut, opgeleid bij Thai Dee, hét opleidingsinstituut voor Thaise yogamassage. De massage werkt preventief en therapeutisch bij allerlei (chronische) klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten en -blessures, hoofdpijn, vermoeidheid, stress en spanningsklachten en stijfheid. Ook tijdens de zwangerschap kan een Thaise yogamassage, afgestemd op het zwangere lichaam deze bijzondere en intensieve periode ondersteunen. De massage vindt plaats op een speciale mat op de grond of op een massagestoel, over de kleding heen. Strekkingen, massage en acupressuur in vloeiende, doorgaande bewegingen activeren het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Afspraak maken?
Neem contact op met Ellis via ellis_franssen@hotmail.com of 06-83236860
Tarieven:
-Preventieve massage of zwangerschapsmassage, gericht op ontspanning:
€ 60,00 (60 minuten) € 75,00 (90 minuten)
-Thaise stoelmassage, gericht op nek, schouders en rug € 25,00 (30 minuten)
-Therapeutisch massage: Tijdens een intake brengen we samen jouw situatie in kaart. In de vervolgbehandelingen gaan we de diepte in en aan de slag om jouw klacht te verhelpen/verminderen met als doel dat jezelf weer op eigen kracht verder kan.
Voor meer info, vraag Ellis! 

NOVA Beaty and wellness

NOVA Beauty and Wellness

Vanaf 1 november is Mireille Huijskens aangesloten bij FLOOW en zal zij ons team verder aanvullen. Haar bedrijf NOVA Beauty and Wellness heeft een focus op massage en schoonheidsbehandelingen. Mireille ontvangt je graag bij ons in een ontspannen en persoonlijke sfeer. 

NOVA heeft als kernwaarde respect voor de natuur en voor jouw huid. Daarom wordt er uitsluitend met natuurlijke en biologische producten en oliën gewerkt. Door de hoge concentratie en de goede opname van de producten wordt de huid verbeterd, zonder agressieve behandelingen, methodes of apparatuur.

NOVA staat voor een moment van PUUR RELAX, om te ontspannen, of nog mooier gemaakt te worden. PUUR omdat er tijdens de gezichtsbehandeling wordt gewerkt  met S.P.A., een merk op basis van aromatherapie. Alle producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere etherische oliën, plantenoliën en plantextracten. Wist je dat etherische oliën vrijwel de enige werkstoffen zijn die direct door alle huidlagen dringen? RELAX omdat masseren vanuit het hart wordt gegeven. Je kunt bij NOVA terecht voor een ontspannings-, hotstone of Sabaaydi kruidenstempelmassage.

Voor informatie of afspraken check https://www.novabiobeauty.nl/ of stuur een bericht op nummer: 06-43758181

SANOVA KINDER-LEEFSTIJLCOACH

Sanova Kinderleefstijlcoach

Bij Diana Beckers ben je aan het juiste adres als het over begeleiding van je gezin en/of kind gaat. Diana 'kijkt' op een andere manier door haar ervaring als kindercoach, kindertolk, kinderyogadocent, therapeute en kinderleefstijl coach.
Diana verzorgt wekelijks de kinder- en wobbelyoga lessen in onze studio. Je kunt bij haar terecht voor begeleiding als je kind uit balans is.

Maar hoe vertaalt het gedrag van je kind uiteindelijk ook de onbalans in het gezin of de levensstijl? Dat is hetgeen wat je samen gaat onderzoeken. je krijgt bij haar echt het gevoel dat je er niet alleen voor staat. 

Kinderen krijgen tegenwoordig ontzettend veel prikkels te verwerken en er wordt dagelijks veel van ze verwacht. Hierdoor kan de verbinding met zichzelf en met elkaar uit balans raken. Dit kan niet alleen leiden tot concentratieproblemen, faalangst, boosheid en agressief gedrag maar ook tot lichamelijke klachten als hoofdpijn en overgewicht. Kinderyoga helpt om stevig geworteld in het leven te staan, als een sterke boom. het spiegelen in gedrag als kindertolk geeft de mogelijkheid om anders naar de problematiek te kijken. Samen of in een groepje. Samen met Diana kan je bepalen waar de behoefte ligt. Check eens haar website voor meer informatie https://sanova.nu/  of neem contact met haar op op telefoonnummer:  06-52395080.