opleidingen

 Workshop en Opleiding

Bij FLOOW STUDIO vertalen we de eeuwenoude yoga EN massage filosofie naar het nu. Hierbij ligt de nadruk niet alleen op het overdragen kennis maar gaan wij samen op onderzoek. We onderzoeken daarbij naar hoe deze filosofie nog steeds van toepassing is in de huidige wereld en op jouw dagelijks leven.
We verkennen de verbinding tussen lichaam, emotie en geest. We leren je jouw eigen yoga en massage technieken te doorvoelen en te belichamen, zodat jij op authentieke wijze een yoga les OF een fantastische massage kunt geven. Jij bent samen met je medestudenten de levende onderwerpen van de anatomie- en filosofielessen, en ook de didactische vaardigheden oefen je met elkaar.
In onze studio is het mogelijk om je skills uit te breiden tot:
-YIN YOGA DOCENT
-SABAAYDI MASSEUR
-THAISE VOETREFLEX MASSEUR
-EDELSTEEN MASSEUR
alle zijn erkende opleidingen en cursussen. Voor de massage opleiding en cursussen kun je meer vinden op onze website www.floowopleidingen.nl


TEACHER TRAINING
YIN YOGA & CHINESE GENEESKUNDE


INHOUD 50u Yin Yoga & Chinese Geneeskunde Training
• Chinese Geneeskunde, Yin Yoga en de Meridianen
• Wat is Yin Yoga, bijbehorende filosofie
• Yin yoga; theorie, praktijk en houdingen nader bekeken. Yin & Yang theorie
• Functionele Yoga anatomie. Test lab en variaties van lijf tot lijf
• Heup anatomie
• Vijf elementen theorie
• TCM diagnose
• Chi theorie
• TCM levensstijl en dieet
• Uitleg over Meridianen
• Art of teaching & sequencing. Leer hoe je zelf een Yin yoga les kunt verzorgen.
Tijdens de training krijg je de fundamenten van Yin Yoga en Chinese Geneeskunde uitgelegd. De training bestaat uit contact uren waarin zowel theorie als praktijk wordt behandeld, aangevuld met een klein gedeelte zelfstudie. Marieke Vliegen (E-RYT 200 Yoga Alliance registratie), senior assistente van Jo Phee, Yinspiration zal de training verzorgen.
Zodra je de training en de zelfstudie opdrachten hebt afgerond, ontvang je een erkend certificaat waarmee je de uren kunt registreren bij Yoga Alliance. De training geeft een gedegen basis om zelf yin yoga lessen te gaan geven, maar is ook geschikt als verdieping van je eigen practice.
Ervaring is niet vereist.
Marieke Vliegen is de senior assistente van Jo Phee. Zij is de hoofd assistente van de founder van Yin yoga, Paul Grilley. Marieke assisteert haar lerares wereldwijd op frequente basis om haar kennis up to date te houden. De fundamenten van de training zijn dan ook gebaseerd op de theorie van Paul Grilley en aangevuld met de kennis van Yin yoga en Chinese geneeskunde van Jo Phee. Naast het verzorgen van wekelijkse yin lessen in Maastricht, geeft Marieke workshops en trainingen internationaal om haar yin kennis te delen.

Meer info over Marieke
www.mariekeyinyoga.com
Social media mariekeyinyoga

LOCATIE | DATA | TIJDEN | PRIJZEN

De weekenden vinden plaats in de FLOOW studio in Heel. Hierbij vindt geen overnachting plaats. Mocht je graag willen overnachten, dan zijn er in het mooie Midden Limburg voldoende accommodaties te boeken.
Data TRAINING: 11-12-13 OKTOBER EN 1-2-3 NOVEMBER
- Tijden: Vrijdag-Zaterdag-Zondag van 09:30-17:30
Kosten: NA 15 JULI 2024 €995,00
* LET OP!! EARLY BIRD: AANMELDEN VOOR 15 JULI 2024 €895,00

AANMELDEN: voor je aanmelding compleet te maken kun je een mailtje sturen naar info@floowstudio.nl.

ANNULERING:
Na het verstrijken van de wettelijke bedenktijd (14 dagen = 100% restitutie) wordt akkoord gegaan met de eventuele bijkomende kosten van annulering
• Kosten bij annulering tot twee maanden voor aanvang van de opleiding: €25 admin.kosten
• Kosten bij annulering tot een maand voor aanvang van de opleiding: €50% opleidingskosten
• Kosten bij annulering vanaf een maand voor aanvang van de opleiding: 100% van het lesgeld*
• Kosten bij annulering na aanvangsdatum van de Docentenopleiding: 100% van het lesgeld*
  * plek mag vervangen worden door een eigen aangedragen deelnemer.


 Yin Yoga Women Workshop


7 APRIL
YIN YOGA WOMEN WORKSHOP
In deze Yin Yoga Workshop geven we extra aandacht aan de energie banen, (meridianen) die zorgen voor optimale gezondheid van ons vrouwelijke, yin lichaam. Je nieren, milt en lever spelen een belangrijke rol in de hormoonhuishouding, energielevel, vruchtbaarheid en je cyclus volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde.
Je wordt begeleid door een lange yin sessie die je door houdingen neemt die de energiestroom behorende bij deze organen stimuleert terwijl je wordt voorzien van interessante yinsides over vrouwengezondheid. Ook verweven we acupressuur en myofascial release technieken in de practice.
Yin opent je lichaam, stilt je gedachten en verwarmt je hart. Als afsluiter mag je lichaam en geest overgeven aan de ultieme ontspanning tijdens meridiaan nidra. Deze onderga je liggend terwijl de energiestroom door je meridianen wordt ingesproken en jij deze volgt met je aandacht. Een moment voor jezelf om in alle rust op te laden en de eenheid in de lagen van je zijn te ervaren. Geschikt voor jong en rijp in lichaam, geest en practice.
Marieke Vliegen komt uit Maastricht en is de senior assistente van Jo Phee. Naast het verzorgen van wekelijkse yin lessen in Maastricht, geeft Marieke workshops en trainingen om haar yin kennis te delen.

Meer info over Marieke
www.mariekeyinyoga.com
Social media mariekeyinyoga