wie ZIJN WIJ ALS FLOOW

Van Inspanning naar ontspanning 

FLOOW Yoga en Health Studio heeft als missie om mensen van inspanning naar ontspanning te brengen. Hiervoor bieden we Yoga, Coaching en Massages aan. Onze FLOOW studio is een exclusieve studio waarbij persoonlijke benadering, aandacht, optimale service, groei en bovenal professionele begeleiding voorop staat. De studio en de behandelkamers zijn sfeervol ingericht en bieden rust en ruimte. Wekelijks zijn er allerlei vormen van Yoga en Meditatie te volgen, met als basis de magie van Yin Yoga. Maandelijks zijn er opleidingen en cursussen te volgen, waarbij we de enige zijn in de Benelux die de Sabaaydi naam mag uitdragen.

Daarnaast werkt FLOOW ook samen met professionals in de regio. Dit is volgens onze visie een waardevolle aanvulling voor u als klant. Kijk ook gerust eens op de pagina van onze partners.

FLOOW is opgericht in 2015 en is al jaren een begrip in de wereld van Yoga en massage in de regio Leudal en Maasgouw. FLOOW is op diverse locaties gevestigd geweest maar heeft met haar studio een  thuisbasis sinds 2020 gevonden in Heel. FLOOW is breder geworden dan alleen Yoga vandaar de naam
FLOOW Yoga en Health Studio.

SARAH CARIS

Het gezicht achter FLOOW

Mijn naam is Sarah, eigenaar en oprichter van FLOOW en van onze prachtige studio in Heel. 

Op mijn16e ben ik in aanraking gekomen met yoga en meditatie. Het werd een rode draad in mijn leven en kon het vaak op uitdagende momenten integreren. Door het volgen van opleidingen en trainingen heb ik mijn kennis verdiept en verbreed. Verschillende yogastijlen heb ik me eigen gemaakt, oa Vinyasa flow, Yogalates, Prana Flow, Yoga Nidra en Yin Yoga. Bij Yin Yoga kwam ik pas echt thuis. Na diverse opleidingen in deze vorm van Yoga, heb ik besloten hiervan mijn expertise te maken. Het is de Taal van lichaam en geest.

Daarna breidde ik mijn kennis uit met coaching en zelfbewustzijn. De Sabaaydi massage leerde ik al op jonge leeftijd van mijn moeder. Als puber mocht ik regelmatig op de bank plaatsnemen als mijn lichaam en geest uit balans waren. Woorden waren dan niet meer nodig, de kruidenstempels en de handen van mijn moeder deden veel spanningen en zorgen verdwijnen. De taal van het lichaam heeft een sterke communicatie. Met lichaamswerk en Coaching help ik je graag om weer in contact te komen met je gevoel. 

WELKOM, bij FLOOW. 

Prive Yoga

Prive Yoga

Een privé yogales die voor jou op maat is gemaakt, afgestemd op jouw wensen en behoeften, in een veilige en rustige omgeving. En dat op een moment wanneer het jou uitkomt en voor jou goed voelt.
De functionele privé yogalessen bevorderen innerlijke rust en zorgen voor meer balans in je leven. Balans in inspanning en ontspanning, beweging en rust, in yin en yang. Sarah neemt je mee op jouw persoonlijke reis waarbij je connectie maakt met jezelf. Door het beoefenen van privé yoga op een ontspannen manier worden fysieke, mentale én spirituele aspecten gestimuleerd. Denk aan toename van spierkracht en flexibiliteit, een betere nachtrust, meer energie en focus, een diepere verbinding tussen lichaam en geest waardoor je bewustere keuzes maakt. Maar ook als je wilt starten met yoga en eerst de basis uitleg wilt ervaren, of je hebt een fysieke uitdaging waarbij je eerst ondersteuning en begeleiding nodig hebt, dan meer dan welkom.

Duur: 60 minuten
Kosten: €55,00 incl btw

Afspraak of meer informatie opvragen? Mail naar info@floowstudio.nl

Sabaaydi Masssage

Groot aanbod massages

De massages die worden aangeboden worden verricht door Sarah of Ellis. 
Sarah is eigenaar van de studio en heeft ruime ervaring in de Sabaaydi kruidenstempel, Thaise voetreflex en de Intuïtieve massage als opleider en als masseur. Ze heeft de Sabaaydi massage vanuit de 2e generatie ontvangen van haar moeder. Ellis is Thaise yoga massagetherapeut en past ook de Thaise voetreflex massage en de Sabaaydi kruidenstempel toe.
Wij bieden onze massages met veel aandacht en expertise aan. Je kunt de massage inzetten als diepe ontspanning, maar ook therapeutisch als verlichting bij klachten.
(vooraf aangeven)
Welke massage je voorkeur heeft kun je overleggen, mits nodig.
Voor meer informatie over de massages, prijzen en afspraken vind je hier.

Afspraak maken? Mail naar info@floowstudio.nl.

Coachings Traject

Coachings Traject 

Je bent lusteloos, moe, overprikkeld. Als een roerloos schip dwaal je door je leven en de energie is op! Misschien heb je al besloten in overleg met je huisarts of therapeut om rust te nemen van je werk. Om na te denken, te voelen en weer af te stemmen op jezelf. Sarah kan je hierbij helpen. Door in een intensief traject te stappen, neem je de beslissing om weer aan het roer te staan van je eigen leven. 
Het traject duurt minimaal 6 weken tot onbepaalde tijd (in overleg). We kunnen intensieve gesprekken combineren met lichaamswerk. Dit kan variëren van Yin Yoga, Sabaaydi massage, Ademsessies, Meditatie en Coaching. 
Het doel van dit traject is dat je weer mag leren JOUW leven te leiden. Je gaat ervaren hoe het is om inspanning af te wisselen met ontspanning. Het herkennen van spanning en hoe om te gaan met de uitdagingen die het leven je op dit moment biedt?
Je werkt aan je bewustzijn en komt daardoor weer volledig in je eigen kracht te staan.
De begeleiding van Sarah is kalm, soms confronterend, doelmatig en authentiek.
Ze heeft diversen opleidingen gevolgd in Coaching, Yoga, Meditatie en Massage.
Haar werkverleden als manager van grote teams komt van pas om talloze training technieken te gebruiken die eenieder past. Maar uiteindelijk draait alles om vertrouwen en geloof in jezelf. Afstemmen op jouw authentieke zelf, daar wil ik je graag bij helpen.
Neem contact op voor meer informatie met info@floowstudio.nl.

 
Sabaaydi opleidingen

Opleiding SABAAYDI masseur/masseuse

Op onze andere website die een volledige focus heeft op onze cursussen en opleidingen vind je alle informatie over de opleiding tot Sabaaydi masseur en Yin Yoga docent. De Sabaaydi massage opleiding is uniek in de BENELUX!

De Sabaaydi massage is een diepe energetische massage waarbij gebruik wordt gemaakt van Thaise kruidenstempels. De massage is gebaseerd op de traditionele Thaise stempelmassage. De kruiden in de stempel worden gezien als natuurlijke geneesmiddelen. Ze geven hun geur en weldadige werking vrij nadat ze in een stoompan worden verwarmd en tegen het lichaam worden gedrukt of 'gedept' met zachte of diepere druk. 

De kruidenstempelmassage wordt ook steeds bekender in de westerse wereld en wordt in steeds meer massagepraktijken en spa’s aangeboden. Een goede toevoeging dus voor jouw massagepraktijk!

Informatie omtrent deze opleidingen kan je opvragen door te mailen naar info@floowstudio.nl of klik hieronder om op onze andere website een kijkje te nemen.